Hürriyet-Yavuzselim Mah. İmar Planları İlanı

İLAN

GEBZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

KOCAELİ İLİ, GEBZE İLÇESİ, HÜRRİYET VE YAVUZSELİM MAHALLELERİ SINIRLARI İÇERİSİNDE ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TARAFINDAN İLAN EDİLEN PROJE ALANI (2B) VE YİNE PROJE ALANI İÇİNDE BAKANLIK TARAFINDAN BELİRLENEN REZERV ALAN VE BİR KISIM ALANI KAPSAYAN BÖLGEDE HAZIRLANAN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİNİN, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI MEKÂNSAL PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN 03.01.2019 TARİHLİ VE 50892535-305.99-E.134 SAYILI YAZILARI İLE TADİLEN ONAYLANMIŞ OLUP, KOCAELİ VALİLİĞİ ÇEVRE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE BİRLİKTE EŞ ZAMANLI OLARAK GEBZE BELEDİYESİ KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜNDE 18/01/2019 TARİHİNDEN İTİBAREN 1 AY SÜRE İLE ASKIYA ÇIKARTILMIŞTIR.

TEBLİGAT KANUNU GEREĞİ;

İLAN OLUNUR.