Asansör Bakımları Hk.

BİLGİLENDİRME FORMU

Sayın Bina Yöneticisi,

24 Haziran 2015 tarih ve 29396 sayılı Resmi Gazete‘ de Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Yönetmeliği hükümlerine göre bina yöneticisi, , asansörün güvenli bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere ayda bir kez bakımını ve yılda bir kez periyodik kontrolünü yaptırmaktan, bakım ve periyodik kontrol ücretinin ödenmesinden sorumludur. Yıllık Kontrol yapılması için Belediyemiz, RoyalCert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.’yi görevlendirmiş bulunmaktadır. Kontrollerin yapılmaması durumunda asansörlerle ilgili tüm problemlerden yönetici sorumlu olacaktır ve yönetmelik gereği asansörünüz Belediyemiz tarafından mühürlenecektir.

Bilgilendirme formu tarihinden 15 gün içerisinde binanızdaki asansörlerin kontrollerinin yapılması için RoyalCert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri A.Ş.’e (muayene ücretini aşağıda belirtilen banka hesabına yatırdıktan sonra ) başvurmanız gerekmektedir.

Yıllık periyodik kontrollerin amacı, Asansörün, kullanıcıların ve bakım personelinin güvenliği tehlikeye düşürmeyecek durumda olup olmadığının tespit edilmesidir. Bu aşamada hem bakım firmasının hem de yönetimin üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirip getirmediği tespit edilmiş olmaktadır. Bu konuda göstereceğiniz yakın ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

RoyalCert Belgelendirme ve Gözetim Hiz. A.Ş.

DURAK SAYISI

30 <

TABAN ÜCRET

197.45+KDV

232.3 +KDV

278.7+ KDV

325.1+KDV

371.6+ KDV

418.1+ KDV

580.6+ KDV

Notlar

1-Ücret yatırılırken açıklama kısmına bina ismi ve adresi belirtilmelidir.

2- Ücret yatırıldıktan sonra firma ile randevu için irtibata geçiniz.

3- Kontrol esnasında bakımcı firma yetkilisi, bakım sözleşmesi ve varsa ruhsat/tescil belgesi hazır bulundurulmalıdır.

4- Kontrolün yapılacağı tarih ve saatte olabilecek bir değişiklik için aşağıda belirtilen telefona ulaşınız.

5- Kırmızı etiket alan asansörlerde 30 gün içerisinde yapılacak takip kontrolü ile sarı etiket alan asansörlerde 60 gün içerisinde yapılacak takip muayenesi ücretsizdir. Aynı süre içerisindeki 2. Tekrar muayeneleri veya bu süre aşıldıktan sonra yapılan muayeneler ücretlidir.

6- Üçüncü ve sonraki denetimlerden tam ücret alınır.

7- Denetim sırasında size verilecek olan Asansör kimlik numarası ve Rapor Kimlik numarasını kullanarak, www.royalcert.com internet adresinden 6 gün içerisinde raporunuzu indirebilirsiniz.

Banka Bilgileri: GARANTİ BANKASI KOŞUYOLU ŞUBESİ IBAN:TR24 0006 2001 0160 0006 2989 48

Merkez : Kar Plaza İçerenköy Mah. Karaman çiftlik yolu Cd. No:47 Kat:13, Ataşehir/İstanbul

Şube : Ömerağa Mah. Alemdar Cad. No:34 Soydan İş Merkezi D:98 İzmit KOCAELİ

Tel 1 :  0262 322 92 51