Şuyulandırma

BELEDİYEMİZ SINIRLARINDA YER ALAN OSMANYILMAZ MAHALLESİ G22B24A2A PLAN PAFTASI 416 NOLU ADANIN TÜM PARSELLERİNDE 2. DEFA 3194 SAYILI İMAR KANUNUN 18.MADDESİNE GÖRE ARAZİ VE ARSA DÜZENLENMESİ (ŞUYULANDIRMA) YAPILMIŞ OLUP ; PARSELASYON PLANI, İLAN VE DAĞITIM CETVELLERİ BELEDİYEMİZ ENCÜMENİN 13/06/2016 TARİH 2016/1505 SAYILI KARARI İLE ONAYLANMIŞTIR. 22/06/2016 TARİHİNDEN İTİBAREN BELEDİYEMİZ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDE 30 GÜN MÜDDETLE ASKIYA ÇIKARTMAK SÜRETİYLE İLAN EDİLECEKTİR.

BÖLGEDE BULUNAN GAYRİMENKUL HAK SAHİPLERİNE İLANEN TEBLİĞ OLUNUR.

GEBZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI