İşletme ve İştirakler Müdürlüğü İlanı

İLAN
                    GEBZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1- Belediyemiz sınırları içerisinde 13 ayrı adreste belirlenen yerler seyyar arabalar ile kestane kavurup satılması amacıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36.maddesi gereği kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale edilerek kiraya verilecektir.
2- İhale 27/07/2016 Çarşamba günü saat 10/30'da Belediyemiz Encümen Odası'nda
      Belediyemiz Encümenince yapılacaktır.
3- Kestane satış alanlarının kiralama süresi üç (3) yıl olup, birinci yıl aylık kira bedelleri şartname de açık olarak belirtilmiş olup, aylık 210,00.- TL ile 300,00.-TL arasındadır.  2. ve 3. Yıl kira artışları encümence belirlenecek ve aylık ödenecektir. Her yer için ayrı ayrı 75.60.-TL  ile 108.00.-TL  arası geçici teminat bedeli alınacaktır.
4- İhaleye girmek için istenilen belgeler.

a. Kanuni İkametgah.
b. Nüfus cüzdan sureti T.C. Numaralı.
c. Geçici Teminat.
d. 2886 S.D.İ.K.' na göre cezalı olmadığına dair yazılı beyanı.
e. İmza beyannamesi (noter tasdikli)
f. Belediyeye (kira,Emlak,çtv) borcu olmadığına dair belge.
g. S.G.K. Borcu olmadığına dair belge.
h. İSU ya borcu olmadığına dair belge.
i. Dosya alındı makbuzu.
j. Vergi borcu olmadığına dair belge.
k. Sabıka Kaydı.

5- Bu ihaleye ait şartname ve ihale dosyası 50.00.-TL karşılığında mesai saatleri içinde       Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nden temin edilir ve ücretsiz görülebilir.
6- İhaleye katılmak isteyenler yukarıdaki belgeleri tamamlayıp kapalı zarf içinde ihale tarihinden (1) bir gün önce 26/07/2016 Salı günü saat 12:00' a kadar elden İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne kapalı zarf içinde teslim edeceklerdir. Teklifler ihale günü yine kapalı zarf içinde elden encümene verilecektir.
7- İhaleyi kazanan şahıs %6 katı teminat yatıracaktır.
8- Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce bile olsa, dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
9- Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul
      edilmeyecektir.

İLAN OLUNUR