HABER ARŞİV

Başkan Büyükgöz Şehit Ailelerinin Yanında
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilk ziyaretlerini, Gebze´nin şehitlerinin ailelerine gerçekleştiriyor.
CHP heyetinden Başkan´a hayırlı olsun Ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi, belediye meclis üyeleriyle birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´e hayı
Başkan Büyükgöz´e STK´lardan Ziyaretler
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tebrik ziyaretlerini makamında kabul etmeyi sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı olduğu günden beri adeta ziyare
Başkan Büyükgöz koltuğunu devretti
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu Alp Tiryaki Ortaokulu 3D sınıf öğrencisi Öm
Komutanlar hayırlı olsuna geldi
Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan ve Gebze İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´e ha
Başkan Büyükgöz´ün 23 Nisan Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı.
Başkan Büyükgöz Muhtarlarla Buluştu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze´nin muhtarları ile bir araya geldi, taleplerini dinledi önerilerini aldı.
Başkan Büyükgöz Osman Hamdi Bey´de
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar´da bulunan Osman Hamdi Bey Müzesi ve koruluğunda incelemelerde bulundu.
Başkan Büyükgöz´den Eskihisar Turu
Gebze´nin denize açılan kapısı Eskihisar, hafta sonları Gebzelilerin akınına uğruyor.
İyi Parti´den Hayırlı Olsun Ziyareti
İyi Parti Gebze İlçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
4 sayfadan 1. sayfa listelenmektedir.  Toplam 31 İçerik
Başlık