HABER ARŞİV

GESMEK Sergisi Kapılarını Açtı
Gebze Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları GESMEK Yıl Sonu Sergisi´nin açılışı, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ilçe protokolünün k
Başkan Büyükgöz Yaz Okullarının Eğitimcileriyle Buluştu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yaz Okulları 2019 Eğitim süreci değerlendirme toplantısında eğitimcilerle bir araya geldi.
Başkan Büyükgöz´ün hafta sonu mesaisi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´ün hafta sonu mesaisi de yoğun oldu.
Gebze´de Sünnet Şöleni
Gebze Belediyesinin düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni´nin 25.si Gebze Kapalı spor Salonunda gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ev
Başkan Büyükgöz Milli maçı Gebzelilerle izledi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz İzlanda ile Türkiye Milli Takımının maçını 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında Gebzelilerle birlikte izledi
Körfez´den Konuk Başkan
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Büyükgöz Minik Tekvandocuları Ağırladı
Gebze Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Tekvando branşında eğitim gören öğrencileri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´ü makamında ziyaret etti.
Başkan Büyükgöz´den esnaf turu
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Güzeller Mahallesi Gençlik Caddesi esnafını ziyaret etti.
Başkan Büyükgöz iftarını gençlerle açtı
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz iftarını, Gençlik haftası münasebetiyle Gebze Gençlik Merkezinde düzenlenen iftar programında gençlerle birlik
Başkan Büyükgöz şehit yakınlarını ağırladı
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şubesini makamında ağırladı.
6 sayfadan 1. sayfa listelenmektedir.  Toplam 59 İçerik
Başlık