GENÇ MÜSİAD´DAN BAŞKAN KÖŞKER´E DAVET

Genç MÜSİAD’dan

Köşker’e Davet

Ümit Akın’ın dönem başkanlığını sürdürdüğü Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD) yönetimi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. 22 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kongreye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i davet eden Genç MÜSİAD’ın başkan adayı Enes Malkoç, kongre sonrası sürdürecekleri dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlerin her alanda desteklenmesi gerektiğinin altını her platformda çizen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, genç işadamları ve sanayicilerin reel sektöre öncülük edeceğine inandığını ifade etti. Başkan Köşker, tek adaylı gerçekleştirilecek olan kongre sonrasında başkan adayı Enes Malkoç ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Köşker Tatlıkuyu esnafını ziyaret etti
Yoğun geçen belediye hizmetleri ve çalışmalarına devam eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, her fırsatta esnaf ziyaretlerini de sürdür
22.5.2018
İftar sofrası Mimar Sinan´da kuruldu
Gebze Belediyesi´nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Mimar Sinan Mahalle sakinlerini bir araya getirdi.
22.5.2018