Başkan Köşker´den Beylikbağı ziyareti

Başkan Köşker’den

Beylikbağı ziyareti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker hakkın rahmetine kavuşan Ayşe Oflu’nun Sarı Camide kılınan cenaze namazına katıldı. Cenaze namazı sonrası cemaatle sohbet eden Başkan Köşker, 24 Haziran seçimlerinde Beylikbağı Mahallesinin verdiği destekten ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahalle esnafını da ziyaret eden Başkan Köşker, esnafa hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu. Belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği Beylikbağı Mahallesi ziyaretinde Başkan Köşker, “Gebze’nin kalesi olan Beylikbağı yine desteğini verdi ve ortalamalının çok üstünde bir oyla Cumhurbaşkanımızı destekledi. Tüm Gebzeli ve Beyikbağlı hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Köşker´in 12 Ekim Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
11.10.2018
Gebze´de Ekim Meclisi Tamamlandı
Gebze Belediyesi olağan Ekim Ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumunda Gebze Belediyesi´nin 2019 yılı Mali Bütçesi 448 Milyon TL olarak belir
11.10.2018