Temmuz Meclisi 1. Oturumu Tamamlandı

Temmuz Meclisi 1. Oturumu Tamamlandı

Gebze Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu tamamlandı. Başkan Köşker’in yönettiği temmuz meclisinin 2. oturumu 6 Temmuz Cuma günü saat 10’da yapılacak.

Gebze Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu kent meydanı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönettiği temmuz ayı ilk oturumu, bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başladı. Gündemin ilk sıralarında yer alan Müstakil parsel satışına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğünün ek hizmet binası inşaatına ilave yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu, Türkan Can’ın 4756 ada 7 nolu parsele ilişkin İmar Komisyonu Raporu, Vekaleten Merve Özdemir’in 730 ada 7 nolu parsele ilişkin İmar Komisyonu Raporu, SEDAŞ Gebze İşletme Şebeke yapım Biriminin Barış Mah, İnönü Mah, Cumhuriyet Mah, Gaziler Mah ve Eskihisar mahallelerinde 6 adet noktaya trafo konulmasına ilişkin İmar Komisyonu Raporu, ilgili kamu kurumlarından alınan görüşler doğrultusunda hazırlanan Barış Mah. 1/1000 ölçekli uygulama planı değişikliğine dair maddeler oy birliğiyle kabul edildi. İlgili müdürlüklerden gelen teklif maddelerinin komisyonlara havale edildiği temmuz ayı ilk oturumunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevaplandırdı. Konuşmasına 5 Temmuz Perşembe (yarın) Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezinde saat 15’te düzenlenecek İmar Barışı’na ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılacağı duyurusu ve davetini yaparak başlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, toplantıda Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerindeki 2B sorunu ve tapu konularına ilişkin bilgilendirmelerin de yapılacağını açıkladı. Gebze Belediyesi Temmuz ayı 2. Oturumu 6 Temmuz Cuma günü saat 10’da  gerçekleştirilecek.

Başkan Köşker´in 12 Ekim Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
11.10.2018
Gebze´de Ekim Meclisi Tamamlandı
Gebze Belediyesi olağan Ekim Ayı Meclis Toplantısı ikinci oturumunda Gebze Belediyesi´nin 2019 yılı Mali Bütçesi 448 Milyon TL olarak belir
11.10.2018