Başkan Köşker huzurevi sakinlerini ağırladı

Başkan Köşker huzurevi

sakinlerini ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Gebze Huzurevi ziyaretinin ardından, huzurevi sakinlerini ve çalışanlarını makamında ağırladı. İadeyi ziyarette bulunan huzurevi sakinleri ve çalışanları, Başkan Köşker’e ilgi ve alakası nedeniyle teşekkür etti. Ziyaretten oldukça memnun kalan Başkan Köşker, “Sizler bizlerin kıymetlileri, büyüklerimizsiniz. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var.  Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Bundan sonra yaşayacağınız her gününüz dünden güzel olsun” ifadelerini kullandı. Sohbetin ardından huzurevi sakinleri Başkan Köşker’e hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

ES

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu´nun bayrak törenine katıldı.
10.12.2018
Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar´da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya ge
7.12.2018