Başkan Köşker huzurevi sakinlerini ağırladı

Başkan Köşker huzurevi

sakinlerini ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Gebze Huzurevi ziyaretinin ardından, huzurevi sakinlerini ve çalışanlarını makamında ağırladı. İadeyi ziyarette bulunan huzurevi sakinleri ve çalışanları, Başkan Köşker’e ilgi ve alakası nedeniyle teşekkür etti. Ziyaretten oldukça memnun kalan Başkan Köşker, “Sizler bizlerin kıymetlileri, büyüklerimizsiniz. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var.  Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Bundan sonra yaşayacağınız her gününüz dünden güzel olsun” ifadelerini kullandı. Sohbetin ardından huzurevi sakinleri Başkan Köşker’e hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

ES

Gebzespor´dan Başkan Köşker´e TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Gebzespor yönetiminden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´e teşekkür ziyareti.
7.2.2019
Büyükakın´dan Köşker´e ziyaret
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu.
6.2.2019