Başkan Köşker´den Beylikbağı ziyaretleri

Başkan Köşker’den Beylikbağı ziyaretleri

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Beylikbağı Mahallesi esnaflarını ziyaret etti, taleplerini aldı, önerilerini dinledi. Başkan Köşker’e ziyaretleri esnasında AK Partili Meclis üyeleri Musa Çınar ve Cesur Kurtgöz eşlik etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, ardından Hisarcık Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Beylikbağı ziyaretinin ardından akşam namazını Yavuz Selim Mahallesi Fatih Merkez Camiinde kılan Başkan Köşker, cemaatle de bir süre hasbihal etti. Başkan Köşker son olarak geçtiğimiz günlerde Gümüşhane'de elim bir kaza sonucu anne ve babasını kaybeden Hürriyet Mahallesi Güzelleştirme Dernek Başkanı Adnan Civil'e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Köşker ölenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı diledi.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu´nun bayrak törenine katıldı.
10.12.2018
Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar´da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya ge
7.12.2018