Başkan Köşker´in hafta sonu mesaisi

Başkan Köşker’in hafta sonu mesaisi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker her hafta olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonunu da Gebzeli hemşerilerine ayırdı. Başkan Köşker Gebzelilerle bir araya gelerek sohbet etti, taleplerini aldı. Başkan Köşker ilk olarak Şehit Numan Dede Caddesi esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, Gebzelilerin talep ve önerilerini dinledi. Sonrasında Gebze Center AVM’ye geçen Başkan Köşker, hafta sonunu aileleriyle birlikte geçiren Gebzelilerle bir araya geldi. Başkan Köşker Center AVM ziyaretinin ardından Eflanililer ile bir araya geldi. Eflanililerin bükme ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Köşker daha sonra Kars, Ardahan, Iğdır Derneğini ziyaret etti.  Başkan Köşker hafta sonu ziyaretlerini Fırtına Spor Kulübü ile tamamladı. Kulüp yöneticileri ve sporcularla bir araya gelen Başkan Köşker, sporcuların antrenmanlarını izledi.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu´nun bayrak törenine katıldı.
10.12.2018
Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar´da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya ge
7.12.2018