Başkan´ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Cumhuriyetin 95. Kuruluş yıldönümüne ulaşmaktan millet olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Köşker, “ Kurtuluş Savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize bıraktığı en önemli miras olan Cumhuriyet’in Kuruluş Yıldönümü’nü bir kez daha idrak ediyoruz. Cumhuriyetle milli irade yönetimin kaynağı durumuna getirilmiş, egemenlik kayıtsız şartsız milletimize verilmiştir” dedi. Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti: “Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır.

SONSUZA KADAR YAŞATILACAK

Milletin egemenliğine dayanan, şeffaf yönetim anlayışını ve demokratik açılımları beraberinde getiren Cumhuriyetle Türkiye,  uygarlık yolunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. 95. Yıldönümünü idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin yeni eserlerle yüceltilmesi, varlığımızın sonsuza kadar sürdürülebilmesinin en önemli güvencesidir. Bizler bu bilinç ve kararlılıkla çalışacak, devlet ve millet olarak Cumhuriyetimizin etrafında kenetlenecek ve onu yeni eserlerle yücelterek yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramımızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.”

Vali Aksoy Eskihisar Millet Bahçesini inceledi
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´in Gebze´ye kazandırdığı en önemli projelerinden biri olan Eskihisar Mill
25.3.2019
Vali Aksoy ve Başkan Köşker´den Huzur Evi ziyareti