Gebze´de Kasım Meclisi Toplandı

Gebze’de Kasım Meclisi Toplandı

Gebze Belediyesi Kasım ayı meclis toplası Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

Gebze Belediyesi Kasım Ayı meclis toplası Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Kasım Ayı Meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetinin oylanması ile başladı. 12 gündem maddesinin görüşüldüğü kasım ayı meclis oturumunun birinci maddesi olan belediye mülkiyetindeki parseller üzerinde bulunup Yapı Kayıt Belgesi almış olan 23 adet parselin satışına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, meclis üyeleri ve basın mensuplarına belediye başkanlığı dönemini kapsayan projelerin anlatıldığı bir video sunumu gerçekleştirdi. Video sunumunun ardından Başkan Köşker , “Bu hizmetler hepimizin Gebze’ye kazandırdığı hizmetler, bu işleri hep birlikte başardık. Ben bütün meclis üyelerine bizlere verdikleri destekler için teşekkür ediyorum” dedi. Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı 3 Aralık Pazartesi günü saat 16:00’da gerçekleşecek.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu´nun bayrak törenine katıldı.
10.12.2018
Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar´da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya ge
7.12.2018