Gebze´de 10 Kasım töreni

Anma törenleri kapsamında Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuyu,Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan,AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla buradaki tören son buldu.

Vali Aksoy Eskihisar Millet Bahçesini inceledi
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´in Gebze´ye kazandırdığı en önemli projelerinden biri olan Eskihisar Mill
25.3.2019
Vali Aksoy ve Başkan Köşker´den Huzur Evi ziyareti