Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bilişim Lisesi´nde

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bilişim Lisesi’nde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kirazapınar’da bulunan Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kirazapınar’da bulunan Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

BU YILLARIN KIYMETİNİ BİLİN

Başkan Köşker konuşmasında, “Bu okul bulunduğu konum itibariyle önemli bir yerde yer alıyor. Bilişim Vadisinin olduğu, Gebze Teknik Üniversitesinin olduğu bir bölgede böyle bir okulda okumak gerçekten büyük bir şans. Sizlerin de bu şansı en iyi şekilde değerlendirmenizi isteriz. Bu ülkenin siz gençlerden büyük beklentileri var. Zamanınızı iyi değerlendirin ve bu yıllarınızın kıymetini bilin” dedi.

SİZLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Kaymakam Güler ise, “Bu ülkenin geleceği yarın siz gençlerin omuzları üzerinde yükselecek. Bu sebeple hem sizlere hem de sizleri yetiştiren öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizler bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlere bu anlamda güvenimiz tam. Bugün ülkemiz üzerine oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacak” diye konuştu.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİLER

Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu´nun bayrak törenine katıldı.
10.12.2018
Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar´da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya ge
7.12.2018