Başkan Köşker Mevlid Kandilini Kutladı

Başkan Köşker Mevlid Kandilini Kutladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Hz. Peygamberin dünyaya gelişinin yıldönümü dolayısıyla Mevlid kandili mesajı yayınladı. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğum yıldönümü olduğunu hatırlatan Başkan Köşker, hemşerilerinin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Mevlid kandilini kutladı.  Başkan Köşker mesajında şu görüşleri ifade etti: “Hz. Rasulullah’ın doğumu, insanlığı şereflendirişi, Peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Çünkü O, tüm çağlara ve tüm insanlara örnek olarak gönderilmiştir. Biz Müslümanlara düşen görev; O’nu bir model şahsiyet olarak anlayıp, güzel ahlakını yaşayarak insanlığın dikkatine sunmaktır. Aile hayatımızda, ticari hayatımızda, insani ilişkilerimizde, toplumsal ilişkilerimizde hep onun ahlakını ve uygulamalarını örnek almaktır. Mübarek Mevlid kandilini bu duygu ve düşüncelerle idrak ederken, hemşerilerimin, milletimizin ve İslam aleminin  Mevlid kandilini kutluyor, mevlid kandilinin İslam alemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”

ES

Vali Aksoy Eskihisar Millet Bahçesini inceledi
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´in Gebze´ye kazandırdığı en önemli projelerinden biri olan Eskihisar Mill
25.3.2019