Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker

Bayrak Töreninde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu’nun bayrak törenine katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Güzeller Mahallesi Muhtarı Mümin Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğrencilere kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

SİZLERİ SEVİYOR VE GÜVENİYORUZ

Başkan Köşker konuşmasında, “Sizlerin bu yıllarda tek bir göreviniz var; o da öğrenciliğin gereklerini yerine getirmek. İnşallah zamanınızı en iyi şekilde değerlendirip hem kendinize hep ailenize hem de vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar olacaksınız. İletişiminiz her zaman güçlü olsun. Birbirinizi sevin birbirini seven insanlar vatanını da sever. Sizleri seviyor ve sizlere güveniyoruz” dedi.

EN ÖNEMLİ MESELE EĞİTİM

Kaymakam Güler ise, “Bizim için en önemli mesele eğitim meselesi. Eğitimi eğer çözersek bilgiyle donatılmış, ahlak sahibi, iyi insanlar yetiştirebilirsek hiçbir şeyden korkumuz olmaz. Bu ülkenin geleceği yarın siz gençlerin omuzları üzerinde yükselecek. Bu sebeple hem sizlere hem de sizleri yetiştiren öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Sizler bu ülkenin, bizlerin geleceğisiniz. Sizlere bu anlamda güvenimiz tam. Bugün ülkemiz üzerine oynanan oyunları görüyorsunuz. Bu tarih boyunca hep böyle olmuştur, bundan sonrada böyle olacak” ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİLER

Selamlama konuşmalarının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Köşker sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, talepleri ve sorunları dinledi.

Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Bayrak Töreninde
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocatepe Ortaokulu´nun bayrak törenine katıldı.
10.12.2018
Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar´da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya ge
7.12.2018