Başkan Köşker Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Başkan Köşker Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Huzurevi sakinleri için düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler binanın huzurevi haline getirilmesinde emekleri olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Huzurevi sakinleri için huzurevinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Huzurevi sakinlerine moral amaçlı düzenlenen kahvaltı programına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eşi Ragibe Köşker, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Müftüsü Orhan Örnek katıldı. Kahvaltı programının ardından huzur evi sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, huzurevi sakinlerinin taleplerini de dinledi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de binanın huzurevi haline getirilmesinde büyük emekleri olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

Gebzespor´dan Başkan Köşker´e TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Gebzespor yönetiminden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´e teşekkür ziyareti.
7.2.2019
Büyükakın´dan Köşker´e ziyaret
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu.
6.2.2019