Başkan Köşker´e birim müdürlerinden brifing

aşkan Köşker’e birim müdürlerinden brifing

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Eskihisar’da düzenlenen toplantıda belediye birim müdürleriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Kalite Yönetim Sistemleri gereği “Yönetimin Gözden Geçirilmesi” konulu toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve birim müdürleri katıldı. Toplantının açılışında hitap eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yapılan bu toplantılar; belediyemizin daha sağlıklı, verimli çalışmasında, kurumsal bir yapıya bürünmesinde ve gelecek nesillere konuların daha iyi aktarılması, eksikleri, hatalarımızı görmemiz açısından oldukça önemli. Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kentte yaşıyoruz. Şehrimizin geçmişten gelen sorunları vardı. Bunları hamd olsun birer birer çözerek devasa hizmet ve projeleri Gebzeli hemşerilerimizin hizmetine açtık. Gebze Belediyesi olarak ilçemizin daha modern bir şehir kimliğinde gelişmesi ve yükselmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.  Başkan Köşker açılış konuşmasının ardından, birim müdürlerinden çalışmalar hakkında brifing aldı.

Başkan Köşker´in 10 Ocak Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
9.1.2019
Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Farabi İlköğretim Okulunda
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Farabi İlköğretim Okulu´nun bayrak törenine katıldı.
7.1.2019