Cem Vakfı Başkanı Döner Başkan Köker´i ziyaret etti

Cem Vakfı Başkanı Döner

Başkan Köker’i ziyaret etti

Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, Cem Vakfı Genel Müdürü Hıdır Akbayır, Gebze Cem Evi Başkanı Teslim Yıldız, Gebze Cem evi yönetim kurulu üyeleri Hıdır Öztürk, Kemal Çamdeviren, Zeynel Yılmaz ve Hasan Hüseyin Ceylan; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dostluk ve kardeşliğin önemine vurgu yaptı ve vakfın çalışmalarında başarılar diledi. Misafirperverliğinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür eden Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner de birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Gebzespor´dan Başkan Köşker´e TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Gebzespor yönetiminden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´e teşekkür ziyareti.
7.2.2019
Büyükakın´dan Köşker´e ziyaret
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu.
6.2.2019