BAŞKAN KÖŞKER DADAŞLARA KONUK OLDU

Başkan Köşker Dadaşlara Konuk Oldu

Hafta sonunu esnaf ziyaretleri ve Gebzelilerle bir araya gelerek geçiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Erzurumlular Derneğini de ziyaret etti.

Hafta sonunu esnaf ziyaretleri ve Gebzelilerle bir araya gelerek geçiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker çarşı esnafını gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker öneri ve talepleri dinledi, hayata geçirecekleri hizmetler hakkında bilgi verdi.  Başkan Köşker daha sonra Gebze Erzurumlular Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Köşker önümüzdeki yerel seçimler için destek isterken, “Türkiye olarak zor sınavlardan geçtik, geçmeye de devam ediyoruz. Ama bunlar bizi hiçbir zaman yıldıramayacak. İnanıyorum ki bu aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir zafer daha yazacak. Hepinizden bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

Vali Aksoy Eskihisar Millet Bahçesini inceledi
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´in Gebze´ye kazandırdığı en önemli projelerinden biri olan Eskihisar Mill
25.3.2019
Vali Aksoy ve Başkan Köşker´den Huzur Evi ziyareti