Başkan Köşker ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Köşker ziyaretlerini sürdürüyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Mesaisinin bir bölümünü esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla bir araya gelmeye ayıran Başkan Köşker, Gebze Eskiçarşı, Yeniçarşı ve Tatlıkuyu esnaflarını ziyaret etti. Esnafa hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Başkan Köşker, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için destek istedi. Gebzelilerden sandıkları patlatmasını isteyen Başkan Köşker, “Önümüzde zor bir seçim var. Allah’ın izniyle bu seçimi de Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bir zaferle tamamlayacağız. Gebze seçime hazır bunu görüyorum. Sizlerden sandıkları patlatmanızı Cumhurbaşkanımıza tam destek vermenizi istiyorum” dedi.  Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Köşker öneri ve talepleri aldı, belediye olarak gelecek dönemde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Köşker gençlerle de bir araya gelerek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Vali Aksoy Eskihisar Millet Bahçesini inceledi
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker´in Gebze´ye kazandırdığı en önemli projelerinden biri olan Eskihisar Mill
25.3.2019
Vali Aksoy ve Başkan Köşker´den Huzur Evi ziyareti