Başkan Köşker ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Köşker ziyaretlerini sürdürüyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Mesaisinin bir bölümünü esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla bir araya gelmeye ayıran Başkan Köşker, Gebze Eskiçarşı, Yeniçarşı ve Tatlıkuyu esnaflarını ziyaret etti. Esnafa hayırlı kazançlar temennisinde bulunan Başkan Köşker, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler için destek istedi. Gebzelilerden sandıkları patlatmasını isteyen Başkan Köşker, “Önümüzde zor bir seçim var. Allah’ın izniyle bu seçimi de Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bir zaferle tamamlayacağız. Gebze seçime hazır bunu görüyorum. Sizlerden sandıkları patlatmanızı Cumhurbaşkanımıza tam destek vermenizi istiyorum” dedi.  Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Köşker öneri ve talepleri aldı, belediye olarak gelecek dönemde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Köşker gençlerle de bir araya gelerek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Başkan Köşker´in 10 Ocak Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
9.1.2019
Kaymakam Güler ve Başkan Köşker Farabi İlköğretim Okulunda
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Farabi İlköğretim Okulu´nun bayrak törenine katıldı.
7.1.2019