Gebzespor´dan Başkan Köşker´e TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gebzespor’dan Başkan Köşker’e

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gebzespor yönetiminden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ziyareti. Gebzespor Kulübü Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Gebzespor’un BAL liginde şampiyon olarak 3. Lige çıkmasında önemli katkıları ve destekleri olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür eden Gebzespor Başkanı Abbas Sır, “İlçemizin en önemli sembollerinden olan şehrin takımı Gebzesporumuz her zaman ve her platformda destek olan; Gebzesporumuzun adını şampiyonluğa yazdırmasında büyük emekleri olan sayın belediye başkanımıza kulübümüz ve futbolcularımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Gebzemize sayısız eserleri kazandıran sayın başkanımıza teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker de kulüp yönetimine teşekkür ederek, Gebzespora ligde başarılar diledi. Ziyaret, Gebzespor Başkanı Abbas Sır’ın Başkan Köşker’e teşekkür plaketi takdimi ve hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Başkan Köşker´den Regaip Gecesi Mesajı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, üç ayların başlangıcı ve Ramazan ayının müjdecisi olarak bilinen Regaip Gecesi dolayısıyla bir kutlam
7.3.2019
BAŞKAN KÖŞKER MECLİSİ AĞIRLADI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye meclis üyeleri ve aileleriyle veda yemeğinde bir araya geldi.
7.3.2019