KBB Başkanı Büyükakın´dan Başkan´a Hayırlı Olsun Ziyareti

KBB Başkanı Büyükakın’dan

Başkan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hayırlı olsun ziyareti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ağırladı. KBB Başkanı Büyükakın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükgöz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın başkanımızın öncülüğünde, tüm Kocaeli genelinde olduğu üzere Gebze’mizde de ilçemizi geleceğe taşıyacak önemli projelere el birliği ve gönül birliğiyle imza atacağız inşallah. Sayın Başkanımıza da çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e 5 yıllık hizmet döneminde başarılar dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ayrıca, ilçedeki çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında da Başkan Büyükgöz’den bilgi aldı. Ziyarette AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Senay Cebelli Önder, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Başkan Büyükgöz´ün Vekil Konukları
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker v
23.7.2019
Başkan Büyükgöz´e Arapçeşme´den konuklar