Su Taşkını Yaşanan İnönü´de; Başkan Büyükgöz Vatandaşın Yanında

Su Taşkını Yaşanan İnönü’de;

Başkan Büyükgöz Vatandaşın Yanında

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sağanak yağış nedeniyle su şebekesinde beliren arıza yaşanan İnönü Mahallesi’nde incelemelerde bulundu, evleri su basan vatandaşları yalnız bırakmadı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Büyükgöz yaşanan mağduriyetlerin hızla giderileceğini dile getirdi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’de gün içerisinde meydana gelen sağanak yağış sonrasında incelemelerde bulundu. İnönü Mahallesinde su şebekesinde gerçekleşen arıza sonrası yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ana şebekede aşırı yağış nedeniyle yaşanan taşkın sonrasında mahallede incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mağduriyet yaşayan vatandaşların bu mağduriyetlerinin giderileceğini dile getirdi.

ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

Vatandaşlarla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Büyükgöz, mevsim normallerinin üzerinde meydana gelen aşırı yağışlardan ötürü oluşacak olumsuzlukların minimuma indirilmesi için gerekli tedbirlerinin alındığını vurguladı. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de ileten Başkan Büyükgöz, “Mevsim normallerinin üzerinde aşırı bir yağış ile karşı karşıyayız. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için, meteorolojinin uyarısı üzerine kriz masası kurarak gerekli tedbirleri aldık. Yaşanan talihsiz olayda tesellimiz can kaybının, herhangi bir yaralanma olayının meydana gelmemesi. Ekiplerimiz var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Başkan Büyükgöz Muhtarlarla Buluştu
Mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, "Mahallelerdeki sorunların en yakın göz
18.9.2019
Gebze´nin Mahallelerine Yeni Parklar