Başkan: Gözümüz ve Gönlümüz Gebzeli Hemşerilerimizde

Başkan: Gözümüz ve Gönlümüz

Gebzeli Hemşerilerimizde

Her hafta Çarşamba günleri vatandaşlarla Halk Buluşmaları kapsamında bir araya gelmeye devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gözümüz ve gönlümüz; tüm istek, talep ve önerilerini emir telakki ettiğimiz kıymetli Gebzeli hemşerilerimizde” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her hafta Çarşamba günleri vatandaşlarla Halk Buluşmaları kapsamında bir araya gelmeye devam ediyor. Gebze Belediyesi hizmet binasında her Çarşamba günü gerçekleşen Halk Buluşmaları’nda vatandaşlar derdini, öneri ve taleplerini bizzat başkana iletiyor. Her fırsatta makamın sahibinin vatandaş olduğunu ifade eden Başkan Büyükgöz, “Halk Buluşmalarımız ve Mahalle Meclislerimiz oldukça verimli geçiyor. Bizler vatandaşa hizmet etmek için buradayız. Gözümüz ve gönlümüz; tüm istek, talep ve önerilerini emir telakki ettiğimiz kıymetli Gebzeli hemşerilerimizde. Allah izin verirse bu doğrultuda devam edecek, her zaman vatandaşla iç içe olmaya özen göstereceğiz” dedi.

Başkan Büyükgöz´den Miniklere Sürpriz Ziyaret
Anaokulu Üniversitesi´nin minik öğrencilerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, miniklerle oyunlar oynadı, bol bol hatır
17.10.2019
İlçe Müftüsü Örnek´i İlçe Protokolü Uğurladı