Başkan Büyükgöz Esnaf Buluşmalarında

Başkan Büyükgöz Esnaf Buluşmalarında

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Esnaf ve İş Adamları Dernek Başkanı Nurullah Sular, dernek yönetimi ve Eskiçarşı esnafıyla bir araya geldi. Başkan yardımcısı Selamet Güner’in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Büyükgöz dernek yönetimi ve esnafı dinledi taleplerini aldı.

ESNAF BULUŞMALARIMIZI BAŞLATIYORUZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Mahalle Meclislerimiz, Halk buluşmalarımız hiç aksamadan sürüyor. Bunun yanı sıra Cuma günü esnaf buluşmaları sözümüz vardı.  bunun ilkini gerçekleştirmiş oluyoruz. Ve her hafta esnafımızla toplu veya ziyaret şeklinde bir araya gelip taleplerini dertlerini dinleyeceğiz.

HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM

Eskiçarşı’nın aydınlatılması konusunda konuşan Başkan Başkan Büyükgöz, “Sadece aydınlatma yeterli olmaz. Eskiçarşı’nın dokusuna uygun bir aydınlatmanın yanı sıra, bina cephelerinin uygun hale getirilmesi lazım. Bunun içinde her kesin elini taşın altına koyması lazım” dedi. Toplantı Eskiçarşı’da çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yenikent Pazarında Kuralar Çekildi
Başkan Büyükgöz Pazarcıların Yanında Yenikent Mahallesi´nde kurulacak semt pazarı için yer belirleme kurası gerçekleştirildi. İlk kuray
21.11.2019
Belediyeden O İddialara Yalanlama Geldi!
Gebze Belediyesi Başkanlık Makamından, ´Hünkâr Çayırı Ranta Açılıyor ´şeklinde yapılan asılsız iddialara ilişkin açıklama geldi.
21.11.2019