Başkan Büyükgöz´den Amatör Spora Destek

Başkan Büyükgöz’den Amatör Spora Destek

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’de görev yapan hakemlere forma ve antrenman eşofmanı dağıtım törenine katıldı. Metin Oktay Stadyumu’nda gerçekleşen programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak amatör sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Hakemlerimiz de sporun gerçek anlamında yapılabilmesi noktasında çok önemli bir yere sahipler. Ben kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnşallah daha güzel hizmetlerde bir oluruz” dedi. Program sonunda hakemler Başkan Büyükgöz’ün start vermesiyle antrenmana başladı.

Yenikent Pazarında Kuralar Çekildi
Başkan Büyükgöz Pazarcıların Yanında Yenikent Mahallesi´nde kurulacak semt pazarı için yer belirleme kurası gerçekleştirildi. İlk kuray
21.11.2019
Belediyeden O İddialara Yalanlama Geldi!
Gebze Belediyesi Başkanlık Makamından, ´Hünkâr Çayırı Ranta Açılıyor ´şeklinde yapılan asılsız iddialara ilişkin açıklama geldi.
21.11.2019