Başkan Büyükgöz Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir´i makamında ağırladı

Başkan Büyükgöz Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i makamında ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ağırladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ağırladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i ziyaretinde AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Teşkilat Başkanları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinatörleri ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

BELEDİYECİLİK FALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,”Gebze Belediyesi olarak teşkilatçılık faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Her zaman vatandaşımızla içi içeyiz. Mahalle Meclislerimiz, Halk Buluşmalarımız ve Esnaf Buluşmalarıyla sürekli vatandaşı dinliyor, çözüm noktasında yanlarında oluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği şuuruyla hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’Ü TEBRİK ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Sayın Cumhurbaşkanımız Gebze’ye ayrı bir önem veriyor. Sizlere çok selamları var. Gebzeliler sağ olsunlar bizlere güvendi ve bir kez daha bu görevi AK Partiye verdi. Sizleri de ayrıca tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ziyaret sonrası ilçeden ayrıldı.

Yenikent Pazarında Kuralar Çekildi
Başkan Büyükgöz Pazarcıların Yanında Yenikent Mahallesi´nde kurulacak semt pazarı için yer belirleme kurası gerçekleştirildi. İlk kuray
21.11.2019
Belediyeden O İddialara Yalanlama Geldi!
Gebze Belediyesi Başkanlık Makamından, ´Hünkâr Çayırı Ranta Açılıyor ´şeklinde yapılan asılsız iddialara ilişkin açıklama geldi.
21.11.2019