Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz bayrak töreninde

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz bayrak töreninde

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze Ticaret Odası Vakfı Ticaret Meslek Lisesi’nin bayrak törenine katıldı. Bayrak töreninde Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de hazır bulundu. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bayrak töreni öncesi yaptığı selamlama konuşmasında öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

İYİ VE FAYDALI İNSAN OLACAĞIZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “ Burada ticaret üzerine aldığınız eğitimin kolunuzda altın bilezik olacağından hiç şüpheniz olmasın. Çok çalışacağız, başarılı olmak hedefimiz olacak. Ancak başarılı olmaktan da önemlisi iyi insan olacağız. Kendimize, ailemize, vatımıza, milletimize, bayrağımıza ve inandığımız değerlere faydalı insanlar olmak çok önemli. İyi insan olmanın önceliğini asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

BİR MİLLETİN EN DEĞERLİ VARLIĞI GENÇLERİDİR

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de yaptığı selamlama konuşmasında, “Bir milletin en değerli varlığı gençleridir. En değerli varlıklarımızın en iyi şekilde yetişmesinin yolu da iyi bir eğitimden geçer. Eğitim ana kucağında, ailede başlar ve okulda devam eder. Biz bu sebeple çocuklarımızı eğitilmiş iyi annelere teslim etmemiz lazım. Çocuklarımızı okullarımızda istikbale iyi hazırlamamız lazım” ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERİ DİNLEYİP ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİLER

Bayrak töreninin ardından Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin sorularını cevaplayan Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz kendilerine kolaylıklar diledi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencilerle sohbet etti, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Başkan Büyükgöz Müjdeyi Verdi!
Tarihi Hünkar Çayırı Gebze´ye Devredildi
5.12.2019
Vatandaş Derdini Başkan´a Halk Buluşmasında Anlatıyor
Gebze´de vatandaş derdini, talebini ve önerilerini Halk Buluşmasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz´e birebir anlatıyor.
4.12.2019