Başkan Büyükgöz´den Ev Ziyaretleri

Başkan Büyükgöz’den Ev Ziyaretleri

Gebze  Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gün içerisinde yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle ve ev ziyaretlerini aksatmayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı ve Ulus mahalleleri sakinlerine konuk oldu. Başkan Büyükgöz ilk olarak;  AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye meclis üyeleriyle birlikte ilk olarak Beylikbağı Mahalle Başkanı Şaban Yıldırım ve Ulus Mahalle Başkanı Ali Okur’un evlerini ziyaret etti. Devam eden belediye çalışmalarına ilişkin istişarede bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra Beylikbağı Mahallesi sakinlerinden gelen çay davetini geri çevirmedi. Vatandaşlarla burada bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, belediye hizmetlerine ilişkin bilgi verdi. Vatandaşların istek, talep ve önerilerini de  dinleyen Başkan Büyükgöz daha sonra Mimar Mahallesi’nde gençlere konuk oldu. Başkan Büyükgöz ev ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam edecek.

Yenikent Pazarında Kuralar Çekildi
Başkan Büyükgöz Pazarcıların Yanında Yenikent Mahallesi´nde kurulacak semt pazarı için yer belirleme kurası gerçekleştirildi. İlk kuray
21.11.2019
Belediyeden O İddialara Yalanlama Geldi!
Gebze Belediyesi Başkanlık Makamından, ´Hünkâr Çayırı Ranta Açılıyor ´şeklinde yapılan asılsız iddialara ilişkin açıklama geldi.
21.11.2019