Büyükgöz: Annelerimizin istekleri emir telakkisidir.

Büyükgöz: Annelerimizin istekleri emir telakkisidir.

Gebze’nin kırsal mahallerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, köy sakini hanımların taleplerini de dinledi.

Cumaköy mahallesi sakini hanımlarla da hasbihal eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, talep ve istekleri dinledi. Dikiş ve nakış kursiyeri Cumaköylü hanımların park ve spor alanının düzenlenmesi taleplerinin yanı sıra eğitimlerine ilişkin isteklerini de dinleyen Başkan Büyükgöz, “Siz değerli hanım kardeşlerimizin talepleri bizler için emir telakkisidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın belki de ilk öğretmeni olan siz anneler bizler için kıymetlisiniz. Temel belediyecilik hizmetlerini aksatmadan sosyal belediyecilik bizim önceliğimiz. Bizlerin asıl derdi insanımızın yetişmesine katkı sağlamak. Evlatlarımızı değerlerini öğrenmiş, eğitimini eksiksiz olarak tamamlamış şekilde geleceğe hazırlamak bizlerin de katkı sunacağı bir öncelik.  İyi ve ahlaklı, erdemli nesilleri hep birlikte geleceğe siz değerli annelerimizle taşıyacağız inşallah” dedi. Cumaköylü hanımlar Başkan Büyükgöz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yenikent Pazarında Kuralar Çekildi
Başkan Büyükgöz Pazarcıların Yanında Yenikent Mahallesi´nde kurulacak semt pazarı için yer belirleme kurası gerçekleştirildi. İlk kuray
21.11.2019
Belediyeden O İddialara Yalanlama Geldi!
Gebze Belediyesi Başkanlık Makamından, ´Hünkâr Çayırı Ranta Açılıyor ´şeklinde yapılan asılsız iddialara ilişkin açıklama geldi.
21.11.2019