Başkan Büyükgöz´ün Kandil Mesajı

Başkan Büyükgöz’ün Kandil Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mevlit kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mübarek gün ve gecelerin manevi dünyamıza huzur veren müstesna günler olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bu geceyi tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hazreti Muhammed(SAV)’in evrensel mesajının anlaşılması ve insanlığın dikkatine sunulması için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, O’nun üstün ahlaki özelliklerini hayatımızın her safhasında örnek almalıyız. Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hemşerilerimin mevlit kandilini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yenikent Pazarında Kuralar Çekildi
Başkan Büyükgöz Pazarcıların Yanında Yenikent Mahallesi´nde kurulacak semt pazarı için yer belirleme kurası gerçekleştirildi. İlk kuray
21.11.2019
Belediyeden O İddialara Yalanlama Geldi!
Gebze Belediyesi Başkanlık Makamından, ´Hünkâr Çayırı Ranta Açılıyor ´şeklinde yapılan asılsız iddialara ilişkin açıklama geldi.
21.11.2019